hannah celsius        index

intergalactic artist, wild writer
EN

work in progress

gratis tekening (free drawing)

NB: kan het beste bekeken worden met desktop pc, zodat je het onweerstaanbare genoegen van de grote hoeveelheid tekeningen kunt ervaren.

Gratistekening was een project dat ik begon in december 2020, om mensen iets leuks te geven tijdens deze klotetijd. Men kon 1 gratis tekening (A6 formaat) bestellen via de website, als men er meer wilde, dan kon dat ook, maar daar moest dan wel voor worden betaald. In 2021 waren er ook 2 offline Takeaway's, waar de tekeningen 1x per week werden ververst, en waar men ze gewoon zo kon meenemen (Buurthuis De Meeuw, Sexyland.World). December 2022 zou het project stoppen, maar ik besloot het hierheen te verhuizen: je kunt nog steeds bestellen.

In totaal zijn er nu zo'n 375 tekeningen weggegeven, verkocht, verloren, of gebruikt voor andere doeleinden. Dat betekent dat er nog veel over zijn. Plus, ik wilde er 1000 maken, en dat is nog niet gelukt, dus er komen er nog altijd een aantal bij.

Dat betekent, dat er nog altijd besteld kan worden. Bij 'De tekeningen die nog verkrijgbaar zijn' kun je er 1 of meer uitzoeken. De regels:
- Eerste tekening is gratis (maar portokosten zijn wel voor jouw rekening: binnen NL € 3 (2022; in 2023 wordt dat € 3,50; naar het buitenland is dat anders, check dat vantevoren!)
- Iedere volgende tekening moet je voor betalen, dat is € 25 per stuk, of meer, als je meer wilt betalen (dat mag je zelf bepalen)
- Bestellen kan door een email te sturen naar hannahcelsius@pm.me : in die mail zet je dan het nummer van de tekening(en), hoeveel je wilt betalen, de naam en adres waar het heen gestuurd moet worden
- Let op: je krijgt dan een email met betaalverzoek. Check je spamboxie. En betaal. Pas daarna wordt het verstuurd. En dan: HOERA!

De tekeningen die nog verkrijgbaar zijn:
Tip: beweeg je muis over de tekening voor het nummer/ evt. titel. Excuses dat niet alles vertaald is, en ook voor dat er geen ALT beschrijvingen bij staan; bijna 1000 tekeningen is gewoon niet te doen.
De nummers op de tekeningen zijn de bestelnummers; deze staan niet op de tekeningen zelf. Alle tekeningen zijn gesigneerd etc aan de achterzijde.De tekeningen die NIET meer verkrijgbaar zijn, vind je hieronder:

 

   

HC © 2023